Hur betalar jag en faktura i Juni?

Lär dig att göra fakturabetalningar med Juni

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan importera fakturor till Juni på flera olika sätt. Läs mer här. När din faktura är importerad till Juni kan du utföra betalningen med dina pengar eller med Juni Capital for invoices.

1. Logga in på ditt Juni-konto

2. Gå till Pengar > Betalningar i menyn till vänster

3. Detta kommer att vara din inkorg för fakturor

För att betala en faktura:

1. Välj en faktura och klicka på Betala faktura

2. Granska fakturan och klicka på Nästa

3. Välj det konto du vill betala fakturan från genom att välja ett konto

1. Du kan betala med pengar eller med Juni Capital

4. Om du vill kan du klicka på Delad betalning för att betala en del av fakturan med ett annat konto

5. Välj ett Betalningsdatum om du vill schemalägga betalningen till ett senare datum och klicka på Nästa

6. Om du väljer att betala med Juni Capital, välj när du vill betala tillbaka fakturan. Juni betalar fakturan och du betalar 30, 60, 90 eller 120 dagar senare, baserat på ditt val.

7. För att utföra betalningen, klicka på Bekräfta betalning

Det är allt! Alla betalda fakturor finns under fliken "Betalda", inklusive de som markerats som betalda. Betalda fakturor kommer att kopplas till rätt transaktioner