Hur man ställer in Google Pay

Betalningar på språng med Google Pay

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla Juni-kort utfärdade från och med 1 maj 2024 stöder digitala betalningar. Du kan enkelt lägga till dina kort i en digital plånbok via Juni-appen eller direkt från din enhet. Om ditt kort inte stöder Google Pay, logga in på Juni och skapa ett nytt genom att klicka på + Lägg till kort.

Från Juni-appen:

• Gå till Kort och leta efter taggen ”Plånbok tillgänglig”

• Välj det kort du vill lägga till

• Klicka på Lägg till i Google Wallet

Från din mobil:

• Öppna Google Wallet-appen

• Längst ner, tryck på Lägg till i Wallet

• Tryck på Kontokort

• Tryck på Nytt kredit- eller bankkort

• Ange kortuppgifterna manuellt

Transaktioner med Google Pay är inte berättigade till cashback. Läs mer om cashback-villkoren här.

Google Pay är tillgängligt på Android-enheter med Android 7.0 (Nougat) eller senare, med stöd för NFC och HCE.