Alla samlingarKom igång med JuniRegistrering hos Juni
Hur konfigurerar jag multifaktorsautentisering?

Vi kommer att gå igenom MFA-alternativen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du loggar in för andra gången kommer du att bli ombedd att ställa in multifaktorsautentisering (MFA) för att säkra ditt konto.

Vi rekommenderar att du använder en autentiserare för tillfälligt engångslösenord, som t ex Google Authenticator, för att ge ditt konto ett extra säkerhetslager.

Alternativt kan du välja att ta emot engångslösenord via SMS.

⚠️ När du är klar med konfigureringen, se till att förvara återställningskoden säkert för att kunna komma åt ditt konto om du förlorar åtkomst till din önskade MFA-metod.

Om du har förlorat åtkomst till din önskade MFA-metod eller om du vill byta din föredragna metod så hjälper vårt supportteam dig gärna via livechatten på Junis plattform!