Alla samlingarKom igång med JuniSkicka in din företagsinformation
Hur du hittar och väljer ditt företag när du skapar ett konto
Hur du hittar och väljer ditt företag när du skapar ett konto

Välj ditt företag när du skapar ett konto

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du skapat ett användarkonto har du redan valt det land där ditt företags är baserat. Du kan ändra landet genom att klicka på landets namn i Hitta ditt företag.

Observera att det kanske inte går att växla mellan EES-länder och Storbritannien. Om du behöver ändra ditt medlemsland på detta sätt, vänligen kontakta vårt customer success team för hjälp.

När rätt land är valt kan du söka efter ditt företagsnamn eller ditt registreringsnummer i sökfältet och välja rätt alternativ.

Om du inte hittar ditt företag via sökningen, kryssa i Mitt företag är inte noterat här-rutan för att ange uppgifterna själv.

Vi rekommenderar att du granskar dina företagsuppgifter för att säkerställa att de har skrivits in korrekt.