Alla samlingarKom igång med JuniSkicka in din företagsinformation
Hur du skriver under din ansökan och konfigurerar ditt konto
Hur du skriver under din ansökan och konfigurerar ditt konto

De sista stegen för att komma igång med Juni

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När alla ID-verifieringar har skickats in (antingen via live ID-verifiering eller uppladdning av dokument) kan direktören som skriver under gå vidare med att skriva under ansökan till Juni genom att logga in på sitt konto och följa instruktionerna under Skriv under din ansökan.

⚠️ Observera att e-postmeddelandet kan ta 15 till 30 minuter att komma fram i din inkorg. Om mer än 30 minuter har gått och du inte har fått e-postmeddelandet, vänligen kontakta oss via vår webbchatt!

När dokumentet har undertecknats får du en kopia av den underskrivna ansökan och din ansökan skickas till vårt team för granskning.

Medan vårt team granskar din ansökan kan du börja konfigurera ditt konto genom att lägga till de integrationer du vill ha.

Granskningen av din ansökan kan ta 2-5 arbetsdagar.