Hur sätter jag in pengar på mitt Juni-konto?

Aktivera ditt konto genom att sätta in pengar på ditt Juni-konto

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Grattis, ditt konto är nu helt aktiverat! Nästa steg är att sätta in pengar på ditt Juni-konto. Detta görs via banköverföring.

1. Gå till Pengar på vänster sida av din Juni-dashboard.
2. Klicka på Accounts för att se dina bankuppgifter

3. Gör en överföring från ditt externa bankkonto med Juni-kontots uppgifter som mottagare. Pengarna bor komma till ditt Juni-konto inom två timmar, beroende på din banks handläggningstid.

I vissa fall kan överföringen ta längre tid. Det är också viktigt att notera att överföringen sannolikt kommer att ta längre tid att bearbeta om du betalar via SWIFT.

Om du inte har fått dina pengar inom två arbetsdagar, vänligen kontakta oss via vår webbchatt på vår hemsida!

Med hjälp av vår Fyll på-funktion kan du omedelbart fylla på ditt GBP-konto hos Juni.