Alla samlingarJuni Capital
Så här ansöker du om Juni Capital

Hur man ansöker, återansöker, och behörighet

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vet att det i den inom e-handel är mycket viktigt att ha ett positivt kassaflöde. Därför skapade vi Juni Capital – en kreditlösning för kort och fakturor som ger dig flexibel finansiering av kortbetalningar, lager, annonskampanjer och skalning av ditt företag.

Junis kunder kan begära upp till 20 miljoner EUR med Capital for Invoices och upp till 2 miljoner EUR med Capital for Cards. Vid godkännande kan kunden förlänga sina återbetalningsvillkor upp till 120 dagar.

För att ansöka om Juni Capital är allt du behöver göra att integrera alla dina finansiella konton i ditt Juni-konto, så att vi kan bedöma exakt hur mycket vi kan låna ut till dig.

Hur du ansöker

1. Logga in på ditt Juni-konto

2. Gå till Pengar > Kapital och välj Capital for cards, Capital for invoices, eller båda

3. Därifrån följer du den guidade ansökningsprocessen

1. Ladda upp nödvändiga dokument

2. Integrera dina bankkonton

3. Integrera dina annonsnätverk (Meta och Google)

4. Integrera dina webbutiker (Amazon och Shopify)

4. Få ett svar så snabbt som om två dagar

5. Underteckna avtalet och börja tilldela ditt kapital för att accelerera din tillväxt!

När du ansöker kan du också välja de betalningsvillkor som du är mest bekväm med. Med Capital for invoices kan du också välja dina egna återbetalningsvillkor varje gång du betalar för en faktura, så att du får extra flexibilitet.

När du under ansökningsprocessen integrerar dina Meta- och Google Ads-konton, samt dina Amazon- och Shopify-konton, hjälper det oss att kunna ge dig bättre villkor anpassade till ditt företag.

Behörighet

Vi utvärderar företag baserat på många faktorer, så som företagets ålder, plats, handelshistoria, bransch, kreditkontrollresultat, ekonomi, befintliga skulder och kassa. Vi ger dig ett svar angående din ansökan så snabbt som två dagar efter att du skickat in den.

Capital for invoices är för närvarande inte tillgängligt i Storbritannien.

Ansöka igen

Om din ansökan för kredit har avslagits kan du normalt sett ansöka igen efter sex månader. Om du har några frågor angående att ansöka igen, vänligen kontakta din Juni Account Manager.

Integrationer

Om du vill ansöka om kredit men din finansiella tjänsteleverantör för närvarande inte kan integreras med Juni, kontakta din Juni Account Manager eller vårt kundtjänstteam.

För mer information, se våra kreditvillkor här.