Alla samlingarMitt konto IBAN-konton och betalningar på Juni
Hur man skapar ytterligare valutakonton (GBP, USD, EUR, SEK, NOK)
Hur man skapar ytterligare valutakonton (GBP, USD, EUR, SEK, NOK)

Skapa konton i fflera valutor gratis

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Se alla våra valutor som stöds genom att gå till Pengar > Konton > +Lägg till ett konto

När din registrering är godkänd kommer du att tilldelas ett GBP, ett USD och ett EUR-konto.

• Kunder i Sverige får även tilldelat ett SEK-konto.

• Kunder i Norge får även tilldelat ett NOK-konto.

För att skapa ytterligare konton:

1. Välj Pengar > Konton

2. I det övre högra hörnet klickar du på + Lägg till ett konto

3. Välj önskad valuta (EUR, GBP, USD, NOK och SEK)

4. Ange ett namn på ditt konto under Kontonamn

5. Klicka på Skapa konto

Ditt nya konto är nu synligt under Konton. För att se mer information, klicka på det nyskapade kontot.

Notera: Du kan skapa upp till tio GBP, USD, SEK, NOK och USD-konton. SEK och NOK-konton är inte tillgängliga för kunder i Storbritannien.