Alla samlingarDina integrationer Bankintegrationer
Hur kan jag integrera mitt bankkonto med Juni?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du integrerar ditt bankkonto med ditt Juni-konto – en steg-för-steg-guide:

1. Logga in på Juni och gå till Integrationer på vänster sida

2. På integrationssidan klickar du på Upptäck & anslut

3. Under Kategorier väljer du Banker eller Integrera amerikanska banker längre ner i listan över kategorier

4. Välj din valda bankleverantör

5. Du kommer att skickas vidare till webbplatsen för din bankleverantör för att slutföra integrationen. Fyll i inloggningsuppgifterna för ditt bankkonto och följ instruktionerna på skärmen.

Nu bör du se din banks integration på integrations-dashboarden.

Har du problem med din integration? Följ dessa steg:

1. Gå till Integrationer

2. Klicka på Hantera

3. Välj den integration du har problem med

4. Klicka på Förnya

Om du har några frågor eller synpunkter, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via vår webchatt, vilken nås direkt från Juni-plattformen.