Hur man ställer in Apple Pay

Betalningar på språng med Apple Pay

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

All Juni cards in EEA issued from May 1, 2024, support digital payments. Du kan enkelt lägga till dina kort i en digital plånbok via Juni-appen eller direkt från din enhet. Om ditt kort inte stöder Apple Pay, logga in på Juni och skapa ett nytt genom att klicka på ”+ Lägg till kort”.

Alla dina kort med taggen ”Plånbok tillgänglig” kan läggas till i Apple Wallet.

Från Juni-appen:

• Go to Cards

• Välj det kort du vill lägga till

• Klicka på Lägg till i Apple Wallet

Från din Apple-enhet:

• Öppna appen Plånbok

• Tryck på + längst upp till höger

• Välj betalkort eller kreditkort

• Ange kortuppgifterna manuellt

Transactions with digital wallets are not eligible for cashback offers. Läs mer om cashback-villkoren här.