Hur skapar jag ett användarkonto?

Den här artikeln hjälper dig genom det första steget för att skapa ett konto

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma igång, besök www.juni.co/sv och kom igång genom att ange din jobbmejl.

Du kommer att bli guidad till registreringen:

• Du kan skapa ett användarkonto antingen genom att använda funktionen Registrera dig med Google om du har ett befintligt Google-konto

• Du kan skapa ett nytt konto genom att ange din jobbmejl och välja ett starkt lösenord

För att skapa ett Juni-konto kommer du att bli ombedd att ange lite information:

• Fullständigt namn

• Telefonnummer

• I vilket land ditt företag är registrerat

När du har skapat ett konto via din föredragna metod kan du logga in med respektive metod (antingen med Google eller med din kombination av e-post och lösenord).

⚠️ Observera att du inte kan återställa ditt lösenord eller logga in med din e-post och lösenord om du har skapat ditt konto via Google.

Om du har några frågor eller synpunkter så tveka inte att kontakta vårt kundtjänstteam via vår webbchatt som nås direkt från Junis plattform.