Hur du ställer in automatiska notiser i Juni

Hur konfigurerar jag automatiska notiser?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Automatisering gör att du kan ställa in anpassade notiser för att hålla dig uppdaterad med de viktigaste aspekterna av ditt Juni-konto - utan att behöva lyfta ett finger!

Hur du konfigurerar automatiska notiser

1. Logga in på Juni på login.juni.co

2. Klicka på Meddeladen i nedre vänstra menyn

3. Du kommer att se en lista över alla dina nuvarande automatiseringar

4. För att lägga till en automatisk notis, klicka på + Lägg till notis

5. Välj relevant notis från menyn. Du har tre typer av notiser att välja på:

1. Notiser om specifika transaktioner (du kan också filtrera på efter initierad eller avvisad)

2. Notiser om kontosaldo

3. Notiser om att kortets köpgränser närmar sig

6. Välj den du vill konfigurera

7. I menyn ”Om” väljer du vilka kriterier som notiser ska skickas för

8. I menyn ”Sedan” väljer du det önskade resultatet

9. När du är nöjd med din automatisering trycker du på Skapa automatisering

Observera att dina behörigheter kan påverka i vilken utsträckning du kan använda automtiseringsverktyget.

​​
Om du har några frågor eller synpunkter så tveka inte att kontakta vårt kundtjänstteam via vår webbchatt som nås direkt från Junis plattform.