Alla samlingarDina integrationer Integrationer av betalningsgateways
Hur kan jag integrera mina betalningsgateways med Juni?
Hur kan jag integrera mina betalningsgateways med Juni?

Integrera ditt Juni-konto med Stripe

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du integrerar dina betalningsgateways med ditt Juni-konto – en steg-för-steg-guide:

Juni stöder för närvarande följande betalningsgateways via integration:

• Stripe

1. Logga in på Juni och klicka på Integrationer i menyn till vänster

2. På integrationssidan klickar du på Upptäck och anslut

3. Under Kategorier, välj Betalningsgateways

4. Välj den leverantör du vill integrera och klicka på Fortsätt

5. Du kommer att hänvisas till hemsidan för den leverantör du vill integrera för att slutföra integrationen. Ange dina inloggningsuppgifter och följ instruktionerna på skärmen.

Nu bör du se din betalningsgateway-integration på integrations-dashboarden.

Ett tips: Du kan integrera flera Stripe-konton.

Har du problem med din integration? Följ dessa steg:

1. Gå till Integrationer

2. Klicka på Hantera

3. Välj den integration du har problem med

4. Klicka på Förnya

Om du har några frågor eller synpunkter, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via vår webbchatt, vilken nås direkt från Juni-plattformen.