Alla samlingarDina integrationer
Att komma igång med integrationer

Hur lägger jag till integrationer till mitt Juni-konto?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi erbjuder över 2 500 integrationer så att du kan ansluta hela ditt e-handelssystem. Om du upptäcker att vi saknar en integration, vänligen meddela oss genom att använda webbchatten så kommer vi att se över att få den tillagd så snart som möjligt.

Att lägga till integrationer:

1. Logga in på ditt Juni-konto

2. Gå till Integrationer i menyn till vänster

3. Klicka på + Lägg till integration i det övre högra hörnet

4. Sök efter relevant integration i sökfältet

5. Välj relevant integration från listan

6. När du har valt en integration kommer du bli ombedd att acceptera vår partners allmänna villkor, klicka sen på Fortsätt

7. Du kommer sedan att omdirigeras till integrationens hemsida för autentisering

Klart!

Kolla in steg-för-steg-guiderna för våra mest populära integrationer i hjälpcentret.