Hur man integrerar Xero med Juni

Läs mer om att integrera Xero

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Automatisera synkronisering av transaktioner från Juni direkt till ditt Xero-konto. Inga fler manuella exporter och uppladdningar av kontoutdrag.

Guide steg för steg

Här är stegen för som möjliggör integrationen:

1. På ditt Xero-konto går du till fliken Bokföring och väljer Kontoplan

2. För det konto du vill ansluta till uppdaterar du clearingnumret och kontonumret eller IBAN för EUR till Juni-konton. Obs: Om du väljer att synkronisera tidigare transaktioner som redan har laddats upp manuellt till Xero kan detta resultera i dubbletter.

3. I Juni går du till Integrationer, klickar på + Lägg till integration och väljer sedan Xero

4. Ge Juni tillgång till din organisation i Xero

5. I Juni väljer du sen de konton och det tidsintervall som du vill synkronisera med Xero (Xero kommer bara att tillåta dig att synkronisera flera konton i flera valutor om du har deras premiumplan)

6. Klicka på Synkronisera för att slutföra processen.

Allmänna bruksanvisningar:

Kontosynkroniseringen kommer att fungera automatiskt och kräver ingen ytterligare inmatning. Synkronisera inte tidigare transaktioner om du tidigare har synkroniserat eller manuellt lagt till dem i Xero. Fakturasynkronisering och andra spännande Xero-funktioner finns nu tillgängliga.