Hur betalar man en faktura från Fortnox i Juni?

Läs mer om att betala fakturor från Fortnox i Juni

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan nu smidigt betala fakturor som behandlas i Fortnox från Juni.

Aktivera Junis Fortnox-integration för att synkronisera alla obetalda fakturor från Fortnox till Juni. Betalningsuppgifterna kommer att skickas tillbaka till Fortnox så att dina bokföringsposter uppdateras automatiskt.

Du kan använda dina Juni-tillgångar för att betala fakturorna nu eller schemalägga betalningarna till senare.

Junis integration kommer att synkronisera alla obetalda fakturor från Fortnox till Juni. Fakturorna ska ha ett bifogat dokument (fakturan) för att kunna synkroniseras.

Hur aktiverar man den här funktionen?

För att aktivera denna funktion:

• Logga in på ditt Juni-konto

• Välj Integrationer, sök efter Fortnox och klicka på Integrera

Om du redan har aktiverat denna integration, vänligen förnya den genom att:

• Logga in på ditt Juni-konto

• Välj Integrationer > Hantera > Fortnox

• I menyn till höger, välj Förnya

När din faktura är betald under fliken Betalning kommer den att flyttas från Inkorg till Betald. Juni kommer också automatiskt att skicka betalningsuppgifterna till Fortnox, och dina bokföringsposter kommer att uppdateras automatiskt.