Alla samlingarUtgiftshanteringLäs mer om fakturahantering med Juni
Ta bort eller markera en faktura som betalats i Juni
Ta bort eller markera en faktura som betalats i Juni

Lär dig att markera en faktura som betalad eller ta bort den

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Juni kan du enkelt markera fakturor som betalade, eller ta bort dem, från fliken Betalningar.

Observera att du inte kommer att kunna ta bort fakturor från Juni. Du kan ta bort alla fakturor som du har laddat upp manuellt, via en integration eller mejl-vidarebefordran.

För att markera en faktura som betald eller ta bort den:

1. Logga in och gå till Pengar > Betalningar

2. Identifiera fakturan du vill ta bort och välj den

3. Klicka på Fler åtgärder

4. Du kan nu välja Markera som betald eller Ta bort faktura