Alla samlingarDina integrationer Medieköpsintegrationer
Hur man integrerar Google-, Microsoft- och Facebook (Meta)-annonser med Juni
Hur man integrerar Google-, Microsoft- och Facebook (Meta)-annonser med Juni

Få medieutgifts-insikter i Juni

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här är stegen för att aktivera integrationen:

1. Logga in på Juni

2. Klicka på Integrationer i menyn till vänster

3. Du kommer att se en lista över alla dina nuvarande integrationer

4. För att lägga till en integration, klicka på + Lägg till integration

5. I sökfältet skriver du bara in Google, Microsoft eller Facebook

6. Du bör nu kunna ansluta genom att använda dina Google-uppgifter

7. När du är ansluten kan du namnge kontot i Juni för att skilja det från andra annonskonton

8. Du kommer nu att ha översikt över din annonsutgifter under Översikt

Du har också möjlighet att aktivera automatisk generering av kvitton från Google. Detta gör det möjligt för Juni att generera kvitton för dina Google-utgifter, vilket fungerar som bevis på betalning som kan användas för bokföring. Dessa kommer att läggas till resten av dina bifogade fakturor och kvitton.

Du kan också automatiskt importera Facebook-integrationer tack vare Junis Gmail-integration.

Vanliga frågor

Kan jag integrera mer än ett Google, Facebook (Meta) och Microsoft-konto?

Ja. Du kan integrera flera annonskonton från Google, Microsoft och Facebook (Meta), samt flera manager-konton och sub-konton för annonser.

Vilka nyckeltal kan jag se i medieköps-widgeten?

Du kan växla mellan kostnader, konverteringar, klick och intryck, under en anpassad tidsperiod.

Var kan jag se mina kreditfakturor från Google- och Facebook (Meta)-annonser?

Dina kreditfakturor kommer att göras tillgängliga i Hantera integration-sektionen för Google- och Facebook-annonser under fliken Kreditfakturor.

När blir min kreditfaktura tillgänglig?

Så snart du integrerat kommer Juni att importera de senaste sex månadernas kreditfakturor. På löpande basis genererar Google och Facebook (Meta) en kreditfaktura, vanligtvis i slutet av kalendermånaden, och den kommer att dyka upp samma dag på ditt Juni-konto.

Vad är generering av betalningskvitto?

Juni kommer automatiskt generera betalningskvitton för dina tröskelbetalningar för Google Ads som görs med dina Juni-kort. Du kan sedan exportera dessa betalningskvitton för bokföring.

Hur aktiverar jag generering av betalningskvitton?

Navigera till Inställningar > Bokföring för att aktivera eller inaktivera generering av betalningskvitto med bara klick.

Vad är en Google Ads tröskelbetalning?

Om du inte har en kreditgräns med Google betalar du via automatiska tröskelbetalningar. Detta innebär att när dina annonsutgifter når en viss tröskel, som t ex 500 €, debiterar Google det kopplade kortet 500 €, och din gräns kommer att startas om. Du kan se din tröskel på Google Ads sammanfattningssida över fakturering.

Kan jag använda betalningskvittot som bevis på betalning i bokföringen?

Många av våra kunder använder betalningskvitton som genereras av Juni för att undvika den besvärliga processen att ladda ner dem från Google Ads direkt. Observera att ett betalningskvitto inte är giltigt för att redovisa moms.

När kommer mitt betalningskvitto att genereras?

Betalningskvittot genereras så snart Google registrerar transaktionen. Observera att transaktioner kan bli registrerade timmar eller dagar efter att kortbetalningen har gjorts.

Vad händer om jag har utgifter till en Google-enhet som inte är baserad på Irland?

Vi täcker för närvarande transaktioner som gjorts till Googles europeiska dotterbolag, som är baserat på Irland. Om du har utgifter till andra Google-centra, som t ex Singapore eller Australien, och vill ha genererade kvitton, vänligen meddela oss genom att kontakta oss på support@juni.co.