Hur man exporterar från Juni till Exact Online (MT940)

Lär dig att exportera till Exact Online (MT940)

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Juni erbjuder en MT940-export för Exact Online för att få alla dina transaktioner bokförda.

Exporten innehåller transaktioner som har gjorts på ditt Juni-konto.

Så här gör du för att exportera:

1. När du konfigurerar ditt nya Juni-konto i kontoplanen i Exact Online, ta bort de första 4 tecknen från IBAN-numret (t ex DK3589000095383007 → 89000095383007).

2. Gå till ”Transaktioner” i menyn till vänster

3. Klicka på ”Exporter” högst upp

4. Lägg till relevanta filter under ”+ Lägg till filter”

5. Välj ”Färdiga mallar”

6. Välj ”MT940”

7. Klicka på ”Exportera”

8. Du bör nu kunna importera filen till din bokföring i Exact Online.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via vår webbchatt på hemsidan.