Alla samlingarOm JuniVanliga frågor
Hur fungerar Juni cashback?

Lär dig mer om cashback och var du kan få en bra översikt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Juni ger cashback på alla behöriga kortköp. Beroende på vilken prisplan du har erbjuder vi skräddarsydda cashback-nivåer för behöriga kortutgifter.

Läs mer om cashback-villkoren här.

Hur du ser din cashback-sammanfattning

Du kan spåra din cashback under Översikt . Se bilden nedan.

Varje kalendermånad är en cashback-period. All cashback som du har intjänat krediteras till ditt Juni-konto 30 dagar efter att perioden har avslutats. Till exempel betalas din intjänade cashback från januari ut till ditt konto 30 dagar efter 31 januari.

Du behöver inte vidta några åtgärder för att intjäna cashback – den kommer automatiskt att läggas till i ditt konto.

Kvitton för cashback-utbetalningar

Du kan hitta kvitton för återbetalning i Pengar > Transaktioner > klicka på cashback-utbetalningen > till höger så kommer du att se kvittot.