Hur man skapar Juni-kort

Läs mer om att skapa nya Juni-kort för ditt team

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu när du har lagt till pengar på ditt konto är det dags att skapa Juni-kort så att du kan spendera ditt Juni-saldo. De finns i fyra olika valutor: Amerikanska dollar ($), euro (€), brittiska pund (£), och svenska kronor (SEK).

Kort i NOK kommer snart att finnas tillgängliga.

Så här skapar du dina Juni-kort:

1. Gå till Pengar > Kort

2. Klicka på Lägg till ett kort längst upp till höger på skärmen

3. Ange följande kortuppgifter:

• Konto: Detta kommer att visas i en rullgardinsmeny med alla dina Juni-konton. Din kontoinformation kommer att avgöra var kortet drar pengar från.

• Kortnamn: Detta är ett namn som du kan ge ditt kort så att du enkelt kan identifiera det.

• Information om kortinnehavaren: Ange för- och efternamnet på kortinnehavaren.

• Mobiltelefonnummer: Du måste ange ditt telefonnummer korrekt, eftersom det kommer att användas för 3DS-meddelanden. Ett misstag i detta steg kan leda till problem när man försöker slutföra transaktioner.

4. Se och hantera ditt kort genom att klicka på ikonen för ditt nya Juni-kort.

Kom ihåg att endast ditt Juni-saldo spenderas från dina Juni-kort – detta inkluderar inte saldon från integrerade konton. För att spendera pengar från ditt Juni kort måste du fylla på ditt konto.

Kom ihåg:

• Du kan ställa in köpgränser för ditt kort genom att klicka på ditt kort och sedan klicka på Inställningar. Till exempel, om du anger en köpgräns på 500 £ per månad, får du inte spendera mer än 500 £ under en månad.

• Att sätta en köpgräns är valfritt. Om du väljer att inte ställa in en köpgräns så är detta kortets standardbegränsningar:

• 10 000 transaktioner per dag

• 50 000 transaktioner per vecka

• £: 2M per vecka/500K per dag

• $: 2M per vecka/500K per dag

• €: 2M per vecka/500K per dag

• SEK: 20M per vecka/5M per dag

• Du kan se alla transaktioner som gjorts med kortet genom att klicka på knappen Visa under avsnittet Denna månad. Siffran som visas är endast för den aktuella månaden. Men om du klickar på Visaser du alla transaktioner gjorda från kortet under föregående månader.

• Du kan använda korten på sammma sätt som för alla andra köp; klicka bara på visa kortdetaljer och mata in dina kortuppgifter när du betalar.

• Du avsätter inte pengar specifikt till Juni-kort; ditt Juni-saldo täcker alla kort. Till exempel, om du har 100 £ i Juni-saldo och två EUR-kort, använder båda korten samma pott med tillgängliga pengar.