Alla samlingarOm JuniPriser
Hur du upprätthåller fullständig tillgång till ditt Juni-konto
Hur du upprätthåller fullständig tillgång till ditt Juni-konto

Säkerställ kontinuerlig service med att ha ett tillräckligt saldo

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ditt Juni-konto ska fungera smidigt och för att säkerställa att du har oavbruten tillgång till alla funktioner är det viktigt att se till att du har tillräcklig med pengar på kontot för att täcka din prenumerationsplan. Denna artikel kommer att vägleda dig genom vad som händer om ditt konto har ett otillräckligt saldo och hur du sedan återställer full funktionalitet.

Vad händer om ditt konto inte har tillräckligt med pengar?

Om ditt kontos saldo är otillräckligt för att täcka kostnaden för din prenumeration under två på varandra följande faktureringscykler kommer vissa funktioner på ditt Juni-konto att tillfälligt begränsas. Det innebär att dina kort kommer att frysas och att du kommer att ha en begränsad tillgång till vissa funktioner.

Även med begränsningar kommer du fortfarande att ha tillgång till följande funktioner:

• Tillgång till förfallna fakturor: Du kan se eventuella obetalda fakturor för din Juni-prenumeration.

• Se banksaldo: Du kan kontrollera ditt nuvarande banksaldo.

• Se transaktioner: Du kan granska din transaktionshistorik.

• Påfyllning av ditt konto: Du kan lägga till pengar på ditt konto för att återställa full åtkomst.

Hur du återställer fullständig tillgång till ditt Juni-konto

För att återfå fullständig tillgång till ditt Juni-konto och återaktivera dina kort så behöver du bara fylla på ditt konto med den nödvändiga summan som behövs för att täcka din prenumeration. Observera att det kan ta lite tid för pengarna för att nå ditt Juni-konto. När pengarna har tagits emot kommer ditt konto att aktiveras fullt ut.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vårt supportteam på support@juni.co. Vi finns här för att hjälpa dig!