Alla samlingarKom igång med JuniHantering av teammedlemmar
Hur man accepterar en inbjudan till ett befintligt Juni-konto
Hur man accepterar en inbjudan till ett befintligt Juni-konto

Acceptera din inbjudan till Juni från en teammedlem

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har blivit inbjuden till ditt företags Juni-konto kommer ett e-postmeddelande att skickas till din e-postadress.

Efter att du klickat på länken i e-postmeddelandet och ställt in ett lösenord för ditt konto kommer du att vara redo att använda Juni i enlighet med de behörigheter som fastställts av personen som bjöd in dig.

Om du inte har fått ett e-postmeddelande, kontrollera att inbjudan har skickats till rätt e-postadress av dina teammedlemmar.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via vår webbchatt på hemsidan.