Hur man hanterar Juni-kontouppgifter

Uppdatera detaljerna för ditt Juni-konto

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hantering av dina kontouppgifter

1. Klicka på Inställningar längst ned till vänster, så ser du dina kontouppgifter. Här kan du när som helst uppdatera dina personuppgifter

2. Välj Mitt konto för att redigera dina uppgifter

Uppdatera din e-postadress

Vänligen skicka ett mejl med följande information till support@juni.co:

• Nuvarande e-postadress och de nya e-postadressen som du använder i arbetet

❗ E-postadressen som kopplas till ditt Juni-konto bör vara en jobbmejl.

För att säkra ditt konto måste du verifiera din identitet. Länken där du kan göra det kommer att skickas till dig av vårt team.

När det är klart, kommer vi att uppdatera uppgifterna i enlighet med detta.

Uppdatera ditt telefonnummer

• Klicka på företagets namn > Inställningar > Mitt konto > Personlig information

Där kan du uppdatera ditt telefonnummer när som helst.

Uppdatera din faktureringsadress hos Juni

För att uppdatera din faktureringsadress, vänligen skicka ett av följande dokument till support@juni.co:

• Bevis på hemvist

• En räkning från de senaste tre månaderna

• Ett statligt dokument (såsom en deklaration)

Efter att ha tagit emot dokumenten bekräftar vi nästa steg via e-post.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via vår webbchatt på hemsidan.