Alla samlingarUtgiftshanteringLäs mer om Juni-kort
Hur du ändrar telefonnummer, postnummer och adress på Juni-kort
Hur du ändrar telefonnummer, postnummer och adress på Juni-kort

Ändra Juni-kortdetaljer

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du ändrar ditt telefonnummer för 3DS

Säkerhet är oerhört viktigt för oss. Det är därför du måste bekräfta online-transaktioner med 3DSecure. Du kommer att få denna kod via SMS till din mobiltelefon.

Du kan följa stegen nedan för att få verifieringskoden skickad till din mobila enhet.

Observera att endast admin-användare kan ändra telefonnummer,

1. Logga in på Juni

2. Klicka på Pengar> Kort

3. Välj det kort som du vill redigera

4. Klicka på redigeringsikonen bredvid telefonnumret

5. Ange det nya telefonnumret och klicka på Spara

6. Det nya telefonnumret bör nu visas, vilket betyder att inställningen fungerade

Hur du ändrar adressen kopplad till ett Juni-kort

Adressen på dina kort är vanligtvis identisk med den du angav för ditt Juni-konto.

Om du har problem med att få ditt kort godkänt av vissa betalningsleverantörer och annonsplattformar vi måste se till att adressen matchar handlarens faktureringsadress.

Tänk på att du måste använda kortet minst en gång innan vi kan uppdatera det.

När du har gjort det, följ stegen nedan:

1. Logga in på Juni och gå till Pengar > Kortoch välj det kort du vill använda

2. Kopiera kortets teckenkod på botten av sidan, enligt nedan

3. När du har ditt korts teckenkod, kontakta Junis support och ge oss den adress du vill använda och den teckenkod som ska länkas!

4. Du kommer att få en bekräftelse när adressen har kopplats till ditt kort

Detta steg görs på separat för varje kort. Om du vill använda flera Juni-kort måste varje kort länkas individuellt.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via vår webbchatt på hemsidan.

Vanliga frågor

Kan jag byta telefonnummer som jag mottar SMS på?
Vi skickar ett SMS med en 6-siffrig kod för att godkänna transaktioner. Telefonnumret kan ändras. Processen är dock annorlunda beroende på kortets valuta. För USD, SEK och EUR-kort kan numret ändras direkt i Juni. För GBP-kort, vänligen skicka oss ett mail till support@juni.co för att begära en ändring.

Hur lång tid tar det för det nya telefonnumret att registreras?
Det tar ca 5 sekunder.

Hur vet jag om någon har obehörig åtkomst till mitt konto och de har bytt telefonnummer på mitt kort?
Ett e-postmeddelande skickas till dig när du begär änding av ett telefonnummer. Om du har fått ett sådant e-postmeddelande men inte har ändrat ditt telefonnummer, vänligen kontakta vårt supportteam omedelbart.