Hur tilldelar jag kortägare?

Tilldela eller uppdatera kortägare till dina Juni-kort

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hos Juni kan du tilldela vart och ett av dina kort till en kortägare. Kortets ägare får notiser om kortets aktivitet (till exempel en notis om att ladda upp ett saknat kvittot).

Du kan lägga till en kortägare till alla dina kort från sidan Kort eller när du skapar ett nytt kort.

Hur tilldelar man en kortägare ett nytt kort?

1. Logga in på Juni

2. Gå till Pengar > Kort

3. Välj ett kort och klicka på Tilldela kortets ägare

4. Välj en kortägare från rullgardinsmenyn

Om du vill tilldela kortet till en kortägare som inte finns på Juni så kan du klicka på + Bjud in teammedlem.

Hur tilldelar man en kortägare?

1. Logga in på Juni

2. Gå till Pengar > Kort

3. Välj det kort du vill uppdatera för att öppna sidopanelen

4. Under Kortets ägareklickar du på de tre punkterna och väljer Omtilldela

5. Välj den nya kortägaren från rullgardinsmenyn

6. Klicka på Uppdatera för att spara ändringarna

Att byta kortets ägare kommer inte att ändra de aktuella uppgifterna för kortinnehavaren. Du kan inte byta kortinnehavare på ett kort. Det enda sättet att byta kortinnehavare för ett kort är att skapa ett nytt kort.