Hur man exporterar transaktioner från Juni

Lär dig hur du använder export av transaktioner för bokföring, finansiell rapportering och mera

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att exportera dina transaktioner från Juni till ditt redovisningsprogram är viktigt för att du ska får ut så mycket som möjligt av Juni. Följ stegen nedan för att exportera dina transaktioner:

1. Logga in på Juni.

2. I huvudmenyn klickar du på Transaktioner

3. Högst upp på sidan klickar du på Exporter

4. Välj datumintervall som du vill exportera och klicka på Tillämpa

5. Ställ in ditt önskade exporteringsformat genom att välja en standardmall, en färdig mall eller skapa en egen mall om det behövs för ditt redovisningsprogram

6. Klicka på Exportera

Ställ in Junis anpassade exportformat

Vi vill ge dig den bästa möjliga exportupplevelsen. Det är därför vi har beslutat att erbjuda ett anpassad exportformat utöver våra färdiga format. Följ dessa steg för att konfigurera ditt anpassade format:

1. Logga in på Juni.

2. I huvudmenyn klickar du på Transaktioner.

3. Överst på sidan Transaktioner klickar du på Exporter.

4. Klicka på Mina mallar.

5. Klicka på + Skapa ny mall. Där kan du ställa in din anpassade mall. Du kan också välja vilka kolumner som varje datafält i Juni ska exporteras till.

6. När du är klar klickar du på Spara.

Du kan nu använda detta anpassade exportformat när du exporterar genom att välja ditt nya anpassade format från denna lista.