Alla samlingarKom igång med JuniHantering av teammedlemmar
Hur man lägger till teammedlemmar och hur man tilldelar och uppdaterar roller
Hur man lägger till teammedlemmar och hur man tilldelar och uppdaterar roller

Teammedlemmar, roller och behörigheter

Giuseppe Leoni avatar
Skrivet av Giuseppe Leoni
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man lägger till användare till ett Juni-konto

För att skapa användarkonton för dina teammedlemmar på ditt företags Juni-konto:

1. Logga in på ditt Juni-konto

2. I det övre högra hörnet klickar du på ditt företagsnamn > Inställningar > Mitt team

3. Klicka på + Lägg till användare och välj en roll

Välj en roll för varje ny teammedlem

Roller

Tilldelning

Behörigheter

Ägare

Standardroll tilldelad till användaren som startat Juni-kontot. Det kan bara finnas en ägare.

• Fullständiga behörigheter, inklusive tillstånd att ta bort en annan teammedlem.

Administratör

Denna roll är i allmänhet reserverad för fullt betrodda teammedlemmar, såsom företagets ägare och chefer.

• Samma behörigheter som ägarrollen.

• Lägga till nya teammedlemmar.

• Tilldela behörigheter till nya teammedlemmar.

• Se konton och kort för alla teammedlemmar.

• Göra betalningar och överföringar.

• Lägga till, redigera och ta bort integrationer.

• Ladda upp fakturor och kvitton för transaktioner.

Köpare (Endast kort)

Denna roll bör endast tilldelas anställda som ansvarar för medieköp eller aktieköp.

Det ger tillgång till ett eller flera tilldelade kort som de kan använda vid köp. Kortets utgiftsgränser för rollen Köpare (endast kort) kan ställas in när ett nytt kort skapas. Den kan också uppdateras för ett befintligt kort.

• Kan endast använda tilldelade kort för kortköp.

• Se deras transaktioner.

• Ladda upp fakturor och kvitton för transaktioner.

Revisor

Denna roll bör tilldelas interna och, vid behov, externa revisorer för redovisning, revision och bokföring.

• Se transaktioner och konton.

• Exportera transaktioner.

• Exportera kontouppgifter.

• Ladda upp fakturor och kvitton för transaktioner.

• Hantera bokföringsinställningarna på sidan ”Konto”.

Hur man redigerar användare

För att tilldela olika roller och behörigheter till dina teammedlemmar:

1. Klicka på Inställningar > Mitt team

2. Klicka på de tre punkterna > Visa detaljer

3. Redigera användarinställningar eller kortåtkomst

Obs: Endast administratörs- och ägarroller kan lägga till eller redigera användare.